Vrtule - recenze kosmetiky

Už dlouho to už není 18. Kůže byla problémem od 14. let. Praní ráno a večer a používal krém. Co můžu říct. výsledek někde v týdnu není špatný a po dalších dvou týdnech přestal pomáhat. Doporučuji jako náhradu za 2-3 týdny obvyklých prostředků. Více než 3 týdny lépe nepoužívat, popáleniny kůže.

Sergey
Nižnij Novgorod host

Vrtule je 3 v 1. Mastná pleť, nejen že lék neodmyje tuk, ale když umýváte, dodáváte tuk po celé tváři, ucpáváte póry všude, což způsobuje další zánět. Pokusil jsem se 4krát za sebou mýt obličej, nedochází k čištění a adsorpci mazu, nepříjemnému kyselému - chemickému zápachu. Považuji tento nástroj za škodlivý, protože vede ke spuštění problému, odvádí pozornost od jiných účinných prostředků a musí být za něj zaplacen.

ahoj, koupil jsem si 13 let starý gel z prichasu PROPELER nejprve pomohl poté, co po 2 týdnech nebyl žádný puchýř, ale kožní buňky byly vymyty spolu s gelem, kůže se stala suchou jako spálený a pak přestal pomáhat, jak si někdo myslí, že vám pomůže koupit jizvy po akné od akné náklady))

Azalea
Spojené státy Host

Je mi 26 let, používám denní křoviny na černé skvrny a krémovou tekutinu na černé skvrny již několik let. Výsledek je vždy jen potěšen! Teď je pravda, nikde nemůžu najít tento krém, jsem si koupil další drahé krémy od známých společností, ale moje kůže nějak vypadá mastně a ošklivě, takže není dost krém - moje kůže zářila tekutinou jako dítě je

Ahoj všichni Měl jsem velmi problematickou pleť a téměř mi nepomohl a rozhodl jsem se jít do lékárny na nějakou lék od ženy. Prodavačka mi poradila, abych si vzala vrtuli, vzala jsem ji a další den po nanesení kůže se stala čistší. Teď používám a jsem rád, že mohu každému poradit.

Koupil jsem aplikátor za 67 rublů, otevřel balíček a je jich jen 8. Ale je tu magnet, pilulka-maska ​​(ještě nezkoušená). Mám pocit, že jste byli zahříváni, protože chápu, že výrobek stojí 5 rublů, zbytek peněz, které jsem zaplatil za zbytečný magnet a obal. Jen razvodilovo a všechny! Nepotřebuju vaše magnety, dejte na tyto peníze více produktů, za které, přesně řečeno, platíme

Komentáře Recenze užitečné? Ano 6 · Ne 0

Polina
Petrohrad Aktivní účastník

Vrtule Čištění nosních lišt "classic"

6 jednotlivých proužků v krabici, asi 140 rublů.

Od výrobce:

Tento moderní nástroj rychle a velmi jednoduše ušetří od problémů ve formě pórů, ucpaných usazenin. Nosní čistící pásky jsou určeny pro hygienické a bezbolestné odstranění černých skvrn. Pruhy se během pár minut vytáhly z pórovitých komedonů: snadné a jednoduché. Kromě toho jsou pokryty speciální antiseptickou kompozicí, která ctí, které černé tečky vás nebudou dlouho obtěžovat.

Od sebe:

Tento nástroj jsem zakoupil pouze jako experiment a nespoléhal na žádný viditelný výsledek. Moje situace není zdaleka nejzanedbávanější: póry byly mírně zvětšeny přímo na křídlech, ale pás se mi ukázal být velmi velký, takže šel daleko za hranice nosu, shlukl se do záhybů na křídlech a nefungoval. Příště bylo chytřejší a řezané hrany pod ním. Přilepila se na vyčištěnou vlhkou pokožku nosu, která se udržovala po dobu 10-15 minut: během této doby pás úplně vyschne a teprve pak se snadno odstraní, kůže se neublíží a nezanechává na nosu lepkavé lepidlo, i když zarudnutí trvá krátkou dobu.

Obsah pórů se čistí „kobercem“, který současně sbírá mrtvé buňky. Od samých hloubek, samozřejmě, byaki netáhne, nepříjemná překvapení nevyvolávají, myslím, že staré a více či méně závažné problémy nebudou tahat.

Nevšiml jsem si rozdílu při lepení na dušenou tvář / po drhnutí / těsně po mytí. Mnozí doporučují použití po kaolínových maskách - opět, nepokusili.

Také jsem si koupil „uhlí“ a „zelený čaj“ - zdálo se mi, že nejsou tak efektivní vzhledem k jejich příznivějším účinkům - na proužku zůstaly pouze jednotlivé „tyče“.

Pruhy samozřejmě nejsou všelék, ale docela vhodné jako jeden z nástrojů péče.

Dobrý den! Koupil si obličejové mytí s černými tečkami. Nevěřil jsem na výsledek, protože cena je nízká. Ale víte, byl jsem ohromen výsledkem! Černé tečky opravdu zmizely. Kůže nevyschne, vůně je příjemná, vše je takové, jak má. Pěna však postupně přestává produkovat výsledky. Kůže se stává suchou a černé skvrny se nesnižují. Týdny 2 byly skvělé, a pak.. Možná každé 2-3 týdny na alternativní prostředky?

o kosmetice Propeller 27.března 2014

Dobrý den! Je mi 11 a poprvé píšu recenzi. O kosmetice Vrtule. Už se toho hodně pokusilo. Líbila se mi vrtule, i když efekt postupně mizí. Nevím, co zkusit. Akné, černé tečky. Sakra, už unavená. Poradit, plizzzzz. Vrtule je chladná, zejména z černých teček. Od akné, ne špatné, ale od malých. Z podkožního obecně nulového účinku. Hodně štěstí, všichni))) Budu vsadit 4, pokud budu lépe jednat na sc. Doporučuji) Ahoj

Chápu, že se jedná o řadu produktů pro teenagery, ale pravidelně nakupuji jednu z těchto barevných modrozelených trubek. Tento nástroj s anti-akné komplex pro prevenci post-akné značky.

Šedá béžová maska. Velmi jemná, vzdušná textura, neobvyklá pro takové výrobky, zpravidla jsou hustější. Je proto příjemné používat. Nepohodlí, jako je pálení nebo lepení, nezpůsobuje, že kůže nevyschne. Pleť je matná, čistá.

Dobrý den Začal jsem používat pěnu před 2 dny, výsledek byl velmi potěšen)))) schne akné a zvlhčuje pokožku Doporučuji vám vyzkoušet!

Komentáře Recenze užitečné? Ano 2 · Ne 0

o kosmetice Propeller 31. července 2013

Dobrý den, předchozí přezkoumání matování tonikum bylo velmi skromné, chci se více podělit o základy a tonikum vrtule. Výrobce tvrdí, že základ s komplexem proti akné, odstraňuje mastný lesk, křečí kůži, neupchává póry a také se přizpůsobuje přirozenému odstínu pleti. Nyní ukážu, co máme: Textura je poněkud lehká a vodnatá, na této fotografii už byl krém absorbován, jak vidíte, není žádný zvláštní rozdíl. Co bych chtěl dodat od sebe: po nanesení pleti vypadá prostě vlhký a lehce lesklý, pro mě je plus ten dotek velmi příjemný a něžný, v tomto, v zásadě všechno. Tento tonální krémový lesk nejen neodstraní, ale vytvoří i opačnou, lehce matnou. Opravdu mi připomíná BB krém. Navíc, po 2-3 hodinách, začne plavat. Obecně s ním nejsem spokojený. Ale tonický prášek mě velmi potěšil. Výrobce slibuje trvalý matovací efekt, očistí pokožku a utáhne póry, normalizuje práci mazových žláz a neupchává póry. A obecně to není podvedeno. Obvykle ji používám ve druhé polovině dne - tón ​​tváře se stává dokonce, kůže na obličeji je téměř saténová, to opravdu zužuje póry, až do konce dne se nemůžete starat o mastný lesk, tvář tónovaný, svěží, vypadá jako broskev. Chtěl bych také dodat, že tonikum s komplexem proti akné pro problematickou pleť bohužel nemohu říci, že to může vyřešit problémy problematické pleti, ale to, co mohu dodat ze sebe, může úplně zabránit, protože s jeho použitím jsem neměl nic nového, Možná je to kvůli přítomnosti ve složení aktivního laktulózového imunostabilizátoru, ale nejsem kosmetolog, proto nemohu říci. Tady on je tak bílý)))) Děkuji za čtení)

Dobrý den, připojuji se k předchozím recenzím, pro letní sezónu. Matně dokonale odstraňuje mastný lesk, pleť vypadá hladší. Příjemně osvěžující obličej zejména v odpoledních hodinách, kdy je mastný lesk. Velmi šťastný)

Komentáře Recenze užitečné? Ano 13 · Ne 3

Alena Duval
Magnitogorsk host

o kosmetice Propeller 11.března 2013

Ahoj všichni! Mám 14 let, můj problém je, že celý můj nos v černé tečce,

a pod očima je mnoho malých brouků. Prosím, řekněte mi ten správný nástroj, opravdu potřebuji vaši pomoc!

o kosmetice Propeller 04.3.2013

Používám gely pro mytí značky Propeller po celý rok, nedošlo k žádnému zlepšení, ale kůže tváře byla úžasná! A pruhy na nose neudělaly nic lepšího. jen to bylo velmi bolestivé odtrhnout tento zatracený proužek! Už tyto proužky nepoužívám. Napsal jsem nosní pásy do katalogu Batel, bylo to úplně jiné, po mém prvním použití byl nos trochu vyjasněný. Doporučuji Vám použít večerní a večerní vrtuli + gel na noční gel-antibiotikum Klindovit. Osobně mi pomáhá

o kosmetice Propeller 3.března 2013

Použil jsem tuto značku tón krém před, to bylo světlo v barvě, jsem byl velmi fit, zvlhčený, ležel hladce, nyní tento krém začal produkovat velmi tmavý odstín, výrobce na oficiálních stránkách tvrdí, že se přizpůsobí jakékoli barvě kůže, samozřejmě to není, na obličeji je vidět nepřirozeně tmavý odstín. je škoda, že přestali propouštět světlý tonak, musíte hledat něco jiného.

Komentáře Recenze užitečné? Ano 2 · Ne 2

Eva Valevskaya
Hosta z Krasnodar

o kosmetice Propeller 31 ledna 2013

Používám sprchové gely, v létě i celý den - to necítí. Používám to už 5 let! Doporučuji, zejména milovat grapefruit!

Holky, ahoj všichni! Používám makeup vrtule asi dva roky. Měl jsem strašnou kůži. Zkoušel jsem všechny prostředky a ne levné. Nešetřila jsem peníze a kupovala jsem velmi drahé výrobky, ale před ošetřením mé kůže jsem byla vyšetřena lékařem. Protože jsem si myslel, že by mohla být nějaká nemoc. Naštěstí jsem byl zdravý a pil jsem vitamíny. Po vyšetření se obrátila k kosmetičce a udělala mnoho různých postupů. Kůže obličeje se zlepšila. Ale po celou dobu jít k kosmetičce nebylo možné. Někdy jsem dokonce zoufalý. A jeden známý gynekolog mi poradil s vrtulí. S těmito nástroji jsem velmi spokojen. Existuje jedna nevýhoda, že v mém městě (v Karagandě v Kazachstánu) jsou tyto produkty velmi vzácné. Těžko je najít. Nakupuji peníze online. Chtěl bych také poznamenat, že kosmetika vrtule není vhodná pro všechny typy pleti. Vzhledem k tomu, že ten známý měl také problémy s kůží, snažila se, aby nebyla šťastná. Nedošlo k zásadním zlepšením.

o kosmetice Propeller 21.ledna 2013

Dívky, řekni mi, kde si můžete koupit tuto kosmetiku v Bělorusku? Jakýkoliv internet nebo skutečné obchody?))

o kosmetice Propeller 20.ledna 2013

Pásy bradavek z vrtule jsou prostě hrozné, vytahují černé tečky ze všeho nejhoršího, je to stále polovina problémů, začal jsem si všimnout po dvou aplikacích, že to bylo z těchto proužků, že se můj nos stal „vrásčitým“, obviňuji ho z toho, že proužky jsou velmi kruté hodně to bolí, barva zůstává na kůži, taková úzkost, ale účinek je malý, dávám přednost proužkům z Letualu, jsou účinné, dobře odstraňují body a snadno odcházejí

Mandy_Lane
někde aktivní člen

Eh. Novoroční svátky, hojnost tuku a sladké dělaly jejich špinavý skutek - týden poté, co velký a hrozný NG na Vánoce můj obličej se stal pokrytý ošklivým bolestivé akné, někdy velké, někdy menší, pak na čele, pak na chrámy, brada. A to navzdory skutečnosti, že jsem nepřestal pečovat o kůži. No dobře. V obchodě s domácími chemikáliemi a kosmetikou "Rubl-Boom" jsem narazil na novinku - krémový korektor proti nedokonalosti Photoshop Propeller. Cena byla malá (kolem 140 p.) A já jsem se rozhodl zkusit si vzpomenout, že někdy v mých dospívajících letech se mi jejich mytí gelů a akné pásy na nos opravdu hodí mě. Používá se tentýž večer. Ráno se kůže nezměnila, dále pokračovala v užívání. Každý den, dvakrát, ráno a večer. Třetího dne začaly chodit pupínky, nebyly žádné nové. Stojí za zmínku, že krém hydratuje pokožku dobře, nevysušuje, neproutává, nedošlo k zarudnutí, alergickým reakcím, i když výrobce varuje před možnými alergiemi s nesnášenlivostí na jednotlivé složky. Nemalovám si obličej dekorativní kosmetikou (tonalnik, prášek atd.), Takže nevím, jak se bude chovat pod make-upem. Ale obecně jsem spokojený, aplikovaný po termální vodě, je lépe rozložen po kůži. Ano, i když je místnost velmi teplá, pokožka dostane odpoledne tuk. Třpytky nezaznamenaly, a to pocit pocitu tuku, takže rohože na rohože nebudou zbytečné. Teď ji nadále používám, kůže se zotavila. Tak krásná, s růžovým červenatem. Přesto je příjemné si uvědomit, že krása je vlastní a neopravená a nakreslená.

Krém "Photoshop pro kůži" nové generace SS krémů vytváří trvanlivou bariéru, která chrání pokožku před pronikáním bakterií. Neobsahuje tuk, snadno se vstřebává, nezanechává mastný. Hydratuje pokožku, stimuluje procesy imunitní ochrany. Účinné účinné látky, které tvoří krém, aktivují hlubokou regenerační terapii pokožky, programují ji na „auto-opravu“ a spouští proces hojení a regenerace. Zlepší úlevu pleti, sníží zbarvení stop po akné. Odstraňuje mastný lesk a vytváří opar. Výsledkem je dokonalá pleť a bezchybná pleť. Použití: Naneste krém na očištěnou pleť obličeje konečky prstů. Aplikujte denně ráno a večer. Je to ideální make-up základna. NENÍ TONE CREAM! 50 ml.

Diskuse

[PROPELLER] Průzkum: Váš názor na výrobce

79 příspěvků

Maria, jaké prostředky jste použil a na jak dlouho? Nejlepších výsledků lze dosáhnout, pokud použijete v komplexních prostředcích čištění a péče o pleť: gel, lotion, křoviny, masku, krém na akné. Pomáhá, pokud není zcela zbavit vyrážky, pak alespoň zlepšit stav kůže.

Existuje mnoho příčin akné: od nesprávné péče po hormonální poruchy nebo onemocnění gastrointestinálního traktu. Pro zdraví pokožky je kromě správné péče důležitá také správná výživa a mnoho dalších faktorů. Možná byste měli konzultovat s lékařem najít skutečnou příčinu kožních problémů.

Mary, je těžké říct, jaký důvod. Není zcela správné dospět k závěru, že Vám kosmetika nevyhovuje, pouze na základě stručné zkušenosti s používáním určitých přípravků PROPELLER. Pravděpodobně lze říci, že kosmetika „neseděla“, pokud k ní například došlo v důsledku alergické reakce (ale v případě přípravku PROPELLER je to nepravděpodobné). A určitě akné nemůže získat více z použití PROPELLER.

To, co vyvolalo zhoršení, je těžké říci, důvody mohou být mnohé. V mladém věku má výskyt akné nejčastěji hormonální příčiny. Z hlediska péče o pleť je důležité používat přípravky pro problematickou pleť v komplexu, pravidelně a podle pokynů. Pokud se obáváte o jednotlivé pupínky, zkuste SOS produkty pro bodové efekty, a pokud jsou na pokožce výrazné problémové oblasti, věnujte pozornost produktům řady Turbo Active.

Vrtule

Vrtule je kosmetický program pro péči o problémovou pokožku. Skládá se ze tří linií: "Akné bojovník", "Akrobacie čistoty" a "Péče + ochrana proti akné." První je určena pro intenzivní léčbu akné, druhá - pro řešení "černých skvrn" a zvětšených pórů. V centru celého komplexu: fosfolipidy a skvalen. Tyto látky aktivně probouzejí vnitřní rezervy kůže, pomáhají normalizovat práci mazových žláz. Řada "péče + ochrana proti akné" pomáhá řádně pečovat o pleť náchylnou k akné na denní bázi.

Vrtule je komplexní péče o problematickou pleť v každém věku. Pomůže vám rychle a účinně se zbavit akné, normalizovat mazové žlázy, jednou provždy vyřeší problém zvětšených pórů. Každý produkt je založen na přírodních zdrojích biologicky aktivních látek, které jsou mimořádně důležité pro aktivaci vnitřních zásob kůže. Nabízíme Vám jednoduchý program pro ošetření pleti, který se skládá ze dvou linií, které se vzájemně doplňují:

  • Bojovník proti akné (Antiacne):
    Pokud je vaše ráno spojeno se stresem, když najdete další pupínek, který je připraven prolomit hojnost, pak jsou nástroje v této sérii vytvořeny pro vás. Poskytují první pomoc při problémové pleti. Hlavním úkolem této linie je normalizace mazových žláz, ničení škodlivých bakterií a odstranění zánětu způsobeného jimi, eliminace "bloku" mrtvých buněk z mazových kanálků.
  • Čistota akrobacie (Boj s černými tečkami a zvětšenými póry):
    Tato kosmetická linka je určena pro ty, kteří již nejsou zatíženi problémy pravidelného „zrání“ pupínků na kůži. Zánět však není jedinou překážkou krásy. Zvětšené póry, vytvářet “sopečný díra efekt” na obličeji, a “černé tečky” být také schopný kazit život jejich “šťastných” vlastníků. Kosmetika této řady je určena k hlubokému čištění a zúžení pórů, zbavení se „černých skvrn“ a potírání post-akné.

Recenze kosmetiky z akné série "Propeller" t

Příprava série vrtule byla vytvořena speciálně pro osoby s problematickou pokožkou.

Vycházejí z receptů tradiční medicíny a moderních úspěchů medicíny a kosmetologie.

Široká škála produktů, jejich bezpečnost a nízké náklady umožňují mnohým zbavit se problémů.

  • Veškeré informace na těchto stránkách jsou pouze informativní a NEJSOU Manuálem pro akci!
  • Přesný DIAGNÓZA vám může poskytnout pouze DOCTOR!
  • Naléhavě vás žádáme, abyste nedělali vlastní uzdravení, ale abyste se zaregistrovali u specialisty!
  • Zdraví pro vás a vaši rodinu!

Takže teď jeden z nejpopulárnějších kosmetiky se stala "vrtule" pro akné, recenze, které ukazují jeho účinnost.

Kosmetické prvky

Hlavní výhodou této série, která je odlišuje od ostatních, je kompozice.

Samozřejmě, že komponenty se liší v závislosti na typu výrobku, ale hlavní složky jsou všude stejné. Všichni zastaví zánětlivý proces, zničí bakterie a očistí pokožku.

Ochranný účinek trvá 24 hodin, ale mnoho produktů lze aplikovat 2-3 krát denně.

Foto: cincidon, který je součástí prostředků aktivně bojujících s akné

Jaké komponenty přípravků vrtule jsou nejaktivnější?

  • Komplex zinekidon obsahující zinek a kyselinu, který je obsažen ve složení buněk epidermis. Proto tyto látky normalizují mazové žlázy, zvlhčují pokožku a chrání ji před bakteriemi.
  • Laktulóza aktivuje lokální imunitu. S jeho pomocí dostávají kožní buňky příležitost vyrovnat se s nepříznivými vnějšími vlivy a zabránit růstu bakterií.
  • Kyselina salicylová má dezinfekční a protizánětlivý účinek, bělí a hydratuje pokožku. To je nejlepší způsob, jak bojovat s akné. Proto je salicylový krém v sérii vrtule základem komplexního účinku na problémovou pokožku.
  • Bylinné extrakty - heřmánek, šalvěj, měsíček, echinacea a další zvyšují ochranné vlastnosti kůže, dezinfikují, hydratují a vyživují.
  • Chlorid stříbrný schne akné a snižuje zánět.
  • Síra snižuje tvorbu kožního mazu a eliminuje samotnou příčinu akné - zvýšenou mastnou pleť.

Video: Příčiny akné a nejúčinnější lék na akné

Rozsah prostředků "vrtule" pro akné

Tato řada se v poslední době stala tak populární, že výrobci rozšířili sortiment výrobků.

Nyní obsahuje více než 30 různých nástrojů.

Jedná se o mytí gely, akné talker, různé krémy, pleťové vody, masku a tonikum.

Nyní si každý může vybrat produkt vhodný pro daný typ pleti a nejúčinněji řešit všechny problémy.

Všechny jsou bezpečné, levné a mohou být použity i pro teenagery.

Foto: kosmetická řada výrobků

Podle hodnocení spotřebitelů jsou nejúčinnější takové prostředky:

  • Sos místní krém obsahující ciccidon je vhodný pro mastnou pleť náchylnou k tvorbě velkého množství akné a podráždění;
  • znamená "3 v 1" je gel, křoviny, maska ​​v jedné zkumavce, která hluboce čistí problémovou pokožku, napíná póry a eliminuje zvýšený obsah tuku;
  • azeloin krém je nástroj nové generace založený na rostlinných extraktech a speciální látce azelo-glycinu;
  • krém na akné pro každodenní péči s matujícím účinkem;
  • Gel pro mytí zinkidonem je vhodný pro každodenní použití, protože působí jemně, ale významně zlepšuje stav kůže;
  • sprchový gel s komplexem proti akné;
  • detoxikační maska ​​účinně bojuje s akné tím, že eliminuje bakterie a čistí póry kožního mazu;
  • Salicylové mléko pro akné je také účinné v sérii vrtulí, jejichž recenze naznačují, že jej lze použít k očištění obličeje akné a hnisavých vyrážek, odstranění lesku a čištění pórů;
  • boltushka salicylic suspenze je nejlepší lék na léčbu dospívající akné;
  • bodové aplikátory pro léčbu akné a akné obsahují speciální látky, které absorbují zánět, odstraňují zarudnutí a vyrovnávají horní vrstvu epidermis

Krém sos místní akce se zinkidonem

Tento nástroj je podle hodnocení skutečně účinný.

Foto: rychle působící krém pro bodový sprej

Má rychlý efekt:

  • odstraňuje zánětlivý proces;
  • suší vředy;
  • zmírňuje zarudnutí a otok;
  • snižuje počet akné;
  • zabraňuje množení bakterií.

Výsledek je viditelný po prvním použití, proto se tento prostředek nazývá „SOS krém“.

  • Je důležité striktně dodržovat návod k použití, protože tento nástroj je místní akcí.
  • Aplikujte pouze na akné a zapálené oblasti s lehkými pohyby prstů.

Prostředky "3 v 1"

Foto: gel, křoviny a maska ​​v jedné zkumavce

Jedná se o velmi aktivní nástroj, proto jej doporučujeme používat ne více než 1-2 krát týdně.

Ale ti, kteří se snažili „Vrtule 3 v 1“ věří, že to byl on, kdo jim pomohl zbavit se černých skvrn, odstranit mrtvé buňky epidermy a odstranit mastný lesk.

Jak rychle se zbavit hnisavý pupínek na nose? Zjistěte to.

Způsob použití je jednoduchý: malé množství se aplikuje na kůži, lehce bušilo.

  • Poté musíte masku opustit po dobu 3-5 minut.
  • Pak aktivněji brouste na pěnové prostředky a znovu nechte pár minut.
  • Teprve poté je třeba ji umýt vodou.

Detoxikační maska

Foto: Gel pro praní

Tento nástroj se používá při komplexní léčbě akné, je určen k hojení poškozené kůže.

Detox Maska také získala mnoho pozitivních recenzí. Koneckonců má preventivní účinek.

Pokud použijete masku jednou týdně, množství akné se po chvíli sníží.

Gel pro praní

Foto: Gel pro praní

Tento měkký čistící prostředek nejen zbavuje pokožku potu, nečistot a kosmetiky, ale také proniká hluboko do pórů a čistí je od přebytečného tuku.

Tímto způsobem eliminuje mastný lesk na obličeji. Gel může být použit několikrát denně. Recenze říkají, že čistí obličej dobře, a to je nejlepší umýt ráno a večer.

Náklady na

Výhody řady vrtule jsou jejich nízká cena.

Ale ve srovnání s jinými léčbami akné jsou tyto dostupné všem. Léčba akné by měla být dlouhá a složitá.

Ale nákup velkého množství finančních prostředků "Vrtule" nezpůsobí mnoho škody na peněžence.

V průměru v Moskvě lékárny cena nejdražší lék z vrtule nepřesahuje 250 rublů.

Kosmetické výrobky "Vrtule" pro akné

Akné se může objevit v každém věku, ale nejčastěji v dospívání. Ne každý student si může dovolit drahé produkty péče o pleť. V tomto případě přichází na pomoc linie kosmetika vrtule akné.

Tento produkt je zaměřen na boj proti vyrážkám, akné, problémům a mastné pleti, černým skvrnám. I dospělí si tyto prostředky kupují. Existuje několik řad, z nichž každá může být individuálně zvolena vhodná kosmetika.

Obecné informace o produktu

Kosmetická vrtule pomáhá snižovat sekreci kožního mazu, utahovat póry. Zmírňují záněty a zklidňují podrážděnou pokožku, bojují s různými typy vyrážek.

Tato kosmetika zabraňuje vzniku nových akné, stop a jizev po nich. Kůže je hladká, zdravá a zářivá.

Tento výrobce má 5 řad produktů péče:

  • Turbo Aktivní se Zincindonem.
  • Pór Vakuum pro zúžení pórů a čištění černých teček.
  • Lékařský lék Pouze s kyselinou azelaovou.
  • Estetická činidla pro matování.
  • Imuno s laktulózou a kyselinou salicylovou.

Akční metoda

Jak fungují akné vrtule:

  1. Gely na mytí odstraní nečistoty a maz.
  2. Tonika a pleťové vody vysychají záněty, tonizují kůži, připravují ji na další fázi.
  3. Matující tonikum-prášek nedovolí pokožce zářit.
  4. Křoviny vyrovnávají povrch kůže, odstraňují černé skvrny a peeling.
  5. Peelingy, rolky jemně odlupují kůži, odstraňují nepravidelnosti.
  6. Prostředky místních akcí jsou účinné v lokálních problémech.
  7. Krémy se používají pro matování a hydrataci pleti.
  8. Čistící pásky účinně vytlačují černé skvrny na povrch.
  9. Tonální krémy zakrývají nedokonalosti pleti a dokonale matné.

Akné vrtule - kosmetická linka

V každé z pěti řad naleznete nejúčinnější prostředky pro akné. Ve správném spojení se navzájem pomohou zbavit se vyrážek navždy.

Krém sos místní akce

Jedná se o koncentrovaný produkt čisté bílé barvy. Použije se bodově na problémové oblasti. Krém eliminuje existující vyrážky, zabraňuje vzniku nových, bojuje s jizvami a akné.

Výrobce slibuje, že tyto problémy odstraní do 24 hodin. Zincidon v kompozici schne zánět, zpomaluje tvorbu kožního mazu. Má uklidňující a antibakteriální vlastnosti.

Prostředky "3 v 1"

Lze použít jako gel, kartáč a masku. Univerzální lék, který hluboce čistí, odlupuje pokožku. Zarovná tón a strukturu kůže.

Komplex anti-akné se zinkidonem v kompozici snižuje množství škodlivých bakterií. Matuje a osvěžuje pokožku.

Azeloinový krém

Obsahuje azeloglycin, který snižuje množství tuku vylučovaného kůží a normalizuje mazové žlázy. Extrakt z vrbového čaje má antibakteriální účinek a snižuje zánět.

Krém obsahuje vitamín E, který působí jako antioxidant. Nástroj působí na všechny druhy akné, známky a jizvy z nich, pomáhá s růžovkou.

Každodenní akné krém

Krémová péče určená pro zúžení zvětšených pórů. Má hydratační účinek. Zabíjí škodlivé bakterie a vytváří speciální bariéru, která jim brání proniknout znovu.

Kyseliny ve smetaně jsou zaměřeny na odstranění příčiny. Regulují mazové žlázy. Lehká struktura krému umožňuje rychlé vstřebání. Podporuje pocit svěžesti a lehkosti.

Gel pro mytí zinkindonem

Otevírá póry, tlačí nečistoty, prach a mastnotu. Jemně, ale důkladně čistí obličej. Komplex anti-akné s cicindem má zvýšený účinek.

Sprchový gel

Akné se objevuje nejen na obličeji, ale i na těle. Sprchový gel vrtule čistí pokožku velmi jemně, nehydratuje ji.

Laktulóza a komplex proti akné udržují normální vlhkost pokožky a zabraňují akné na těle.

Jak aplikovat bobkový list z akné? Odpověď je zde.

Detoxikační maska

Jemný exfoliační účinek pomáhá odstraňovat odumřelé kožní buňky a přebytečný kožní maz. Maska ponechává póry čisté déle, což snižuje pravděpodobnost akné.

Komplex s cinciconem má antimikrobiální a protizánětlivé účinky. Kůže se stává matnou, čistou a hladkou.

Salicylové mléko

Tónuje kůži, připravuje se na následné odchody. Komplexní biosalicylát ničí mikroby a snižuje zarudnutí. Laktulóza čistí a schne pokožku.

Krém pomáhá eliminovat existující akné a zabraňuje vzniku nových vyrážek. Vytváří ochranný film, který zabraňuje vniknutí bakterií do kůže.

Salicylic Boltushka zavěšení

Nejoblíbenější mezi teenagery. V tomto věku dobře zvládá akné, odstraňuje škodlivé bakterie. Nachází se ve skleněné láhvi s aplikátorem.

Obnovuje strukturu pleti, vyhlazuje ji, dělá ji hladší. To je usnadněno zinkem, laktulózou a komplexem biosalicylátu ve složení kaše.

Aplikátory teček

Tyto prostředky lokálního působení jsou impregnovány speciálním hydrogelem. Kompozice působí specificky na pupínek, pomáhá jej rychleji rozpustit.

Účinné látky v kompozici snižují počet škodlivých bakterií, odstraňují záněty a stopy po akné. Nástroj pracuje opatrně, nepoškozuje pokožku.

Pásy s aktivním uhlím

Černé bodové čistící pásky zatlačují nečistoty na povrch. Body se přilepí na pás a vyjdou úplně z pórů.

Extrakt z lékořice otevírá póry. Aktivní uhlí je přírodní adsorbent. Popadne špínu a vytáhne ji ven. Póry jsou čisté a prázdné.

Způsob použití

  • Krém sos: Aplikujte na zapálené oblasti očištěného obličeje s jízdou v pohybu. Před použitím můžete použít akné tonikum. Doporučuje se před spaním. Čím déle je krém na kůži, tím dříve bude účinek patrný.
  • Prostředky 3 v 1: aplikujte s masážními pohyby na celou tvář, nechte pár minut. Použijte vodu k vytvoření pěny na obličej a opláchněte ji. Otřete obličej protizánětlivým tonikem a naneste krém. Aplikujte 1-2 krát týdně.
  • Azeloinový krém: jednou denně rozdělte do čisté kůže. Po 4 týdnech bude znatelný efekt, který zůstane při stálém využívání finančních prostředků.
  • Denní krém na akné: denně aplikujte masážní pohyby na očištěné a ošetřené pleťovou vodou. Použijte až do úplného odstranění problému.
  • Gel na mytí: šlehejte do vlhké dlaně do pěny, masírujte obličej a opláchněte vodou. Používejte večer, s velmi mastnou pokožkou a ráno. Použijte tonikum a krém.
  • Sprchový gel: Každý večer masírujte vlhkou pokožku těla žínkou nebo bez ní. Omyjte velkým množstvím tekoucí vody.
  • Maska Detox: rozprostřená na čistý obličej s tří milimetrovou vrstvou. Nechte působit 8-10 minut. Omyjte teplou vodou. Použijte salicylový krém a akné krém. Můžete použít 2-3 krát týdně.
  • Salicylové mléko: Po umytí a před nanesením krému si otřete obličej bavlněnou podložkou ráno a večer.
  • Talker: umýt, používat tonikum a aplikovat pouze na zanícené oblasti s akné. Před použitím lahvičku protřepejte.
  • Aplikátor: film vyjměte, položte na obličej očištěný a otřený vodou na problémové ploše a hladký. Ve večerních hodinách se aplikátor nechá odejít až do rána. Opakujte tolikrát, kolikrát je nutné pro vymizení akné.
  • Nosní pásy: očistěte obličej, neotírejte vodu. Povrch nosu by měl být mokrý. V případě nedostatečné vlhkosti se pás nelepí. Odstraňte proužek z fólie, lepidlo na nos a hladké. Po 10-20 minutách odstraňte z křídel nosu do středu. Nástroj používejte pro úzké póry.

Video: Jak se zbavit vyrážek za týden

Náklady na

Průměrná cena této kosmetiky:

  • gel pro promývání zinkindonem 120 p;
  • 3 v 1 stojí 160 str.;
  • salicylová lotion, 70 rub;
  • slicovačový suspenzní talker 130 r.;
  • detoxikační maska ​​pro akné 130 p.;
  • krémová sos 180 r.;
  • Azeloinový krém 270 r.;
  • sprchový gel 130 r.;
  • proužky z černých teček 150 p.;
  • denní krém 140 r.

Nízké náklady a znatelná efektivita přitahuje velké množství lidí.

Vrtule

Výrobky značky Vrtule jsou vyráběny v moskevské kosmetické společnosti, národní řemesla a patří k prostředkům boje proti akné a jejich prevenci. Kosmetická firma pomáhá zlepšovat mazové žlázy a eliminovat zvětšené póry. Díky speciálním přísadám přípravky potlačují nadměrnou sekreci mazových žláz, čímž snižují pravděpodobnost akné a akné. Studie ukázaly, že s pravidelným používáním kosmetiky se akné znatelně snižuje a postupně zcela mizí. Vrtule nabízí na trhu tři hlavní linie produktů proti akné:

  • Bojovník proti akné. Kosmetika této linie přímo bojuje s akné, pomáhá pokožce normalizovat mazové žlázy. Linka zahrnuje všechny druhy gelů, tonik, mýdel s anti-akné složení.
  • Čistota akrobacie. Drogy jsou široce používány. Bojují nejen s akné a akné, ale také se zvýšenou mastnou pletí.
  • Péče plus ochrana proti akné. Kosmetika pro každodenní péči, která bojuje s akné a akné od někoho, kdo je již má a zabraňuje vzniku potíží pro ty, jejichž kůže je náchylná k nadměrnému tuku.

Téma: Kosmetika Vrtule - řekněte někomu, co o ní ví.

Možnosti motivu

Kosmetika Vrtule - řekněte někomu, kdo o tom ví

někde na vášní, jsem slyšel velmi dobré recenze o ještě levnější kosmetice pro teenagery "Junior" od docela dospělých tet :-)

o Juniorovi - asi před dvěma lety jsem měl čisticí gel, ale všechno ostatní.

„Vrtule“, tj. Antibakteriální gel, používá přítel (n-ano, hrozná kombinace slov), je docela spokojená. jen ona řekla, že kůže velmi rychle zvykla na tento gel.

A právě tato kosmetika mi pomohla. Pravdu používám 2 týdny, ale zlepšení jsou významná. Obzvláště potěšen pěna na praní a ochranný krém. Pěna má příjemnou vůni a texturu.

Koupil jsem si na radě téměř celou sérii.
Ve spravedlnosti řeknu, že super-duper nikdy nezkoušel drahé výrobky, ale z hlavní kategorie jsem se snažil téměř všechno (až 500 rublů)

Mimochodem, Vichy tonikum pro mastnou pleť byla pro mě velmi vhodná, i když jejich další prostředky pro mastnou pleť neseděly úplně.

Díky za odpovědi.

Triolet Elsa
ano ano, mám stejnou masku. Včera po dobu 10 minut jsem se snažil vypít vodou, rozšířit ji přes obličej, dokonce jsem se dostal na rty! pak s pěnou všechno snilo dobře, pocit tak-tak

Kitty
Mimochodem, mám také pásy, takže dnes tam budeme! (jinak se mi Biorovsky moc nelíbí a proto je odkládám stranou, říkají, ne pro mě)
Dnes si na krém vložím svůj vlastní IC, podívejme se

Lora_Te
Děkuji, že se vám líbí všechno, zkusím to.

Mám leták se všemi jmény. pochopíme, možná něco udělá

holky, a kolik to všechno stojí za to? zajímavé.

holky, a kolik to všechno stojí za to? zajímavé.

krém a maska ​​rublů pro 100-130. Nedávno koupil přítelkyni bratra akné

Recenze kosmetiky Vrtule

  • 5
  • 4/5
  • 18
  • 9
  • 5/5
  • 42
  • 4
  • 5/5
  • 9
  • 1
  • 4/5
  • 4
  • 0
  • 5/5
  • 10
  • 3
  • 5/5
  • 14
  • 2
  • 5/5
  • 4

LadiesProject je průvodce sociální kosmetikou. Místo, kde dívky diskutují o kosmetice, hodnotí produkty a značky, seznamují se s novými produkty, dozvědí se o slevách a prodejích, naučí se vybírat a nakupovat kvalitní kosmetiku. Každý se může stát součástí našeho přátelského týmu.

Připojte se k nám právě teď, čtěte, komentujte, sdílejte recenze a nápady, povězte o nových nákupech!

Recenze vrtule

Má make-up pomoci akné vrtule. Použil ji někdo?

31.3.2010 14:21, Gulya
Není to moc dobrý make-up. nalepené na nosní proužky černých teček, ne všude, kde se ukáže, že je táhne)

01/22/2012 16:01, Kritik
Skutečně proužky z komedonů jsou neúčinné, protože dokonce i po napařování obličeje, když se póry z páry otevřou, prakticky neexistuje žádné použití. Mrhání času a peněz.

29.8.2010 03:05, Yana
Propeler super věc pomáhá, pokud ji používáte pouze každý den a proužky také pomáhají spoustu pupínků

17.9.2010 20:30, Lena
Každý den se používá pouze vypálení (

10/16/2011 16:39, Nastyuha)
Ani já jsem neměl dobrý výsledek. Použil jsem gelový křovinořez, po jednom okamžiku, kdy se zhoršili (je lepší použít něco jako typ, garnier nebo clerosil. Aha.

Akné krém vrtule, recenze, mé zkušenosti s použitím

Dobrý den! Chtěl bych vám říct o léčbě akné, jako je krém a lotion vrtule. Opět, studoval různé způsoby, jak léčit akné, jsem rád tyto nástroje.

Složení

Na štítku je uvedeno:

  • Zmírňuje zánět.
  • Zabraňuje hyperkeratóze (hyperkeratóza je nadměrné zahuštění vnější vrstvy kůže).
  • Zpomaluje růst bakterií.
  • Reguluje tvorbu kožního mazu.
  • Zabraňuje opětovnému výskytu akné.
  • Aktivuje regeneraci kůže.

Popis, samozřejmě, přitáhl pozornost, koneckonců, reklama na etiketě znamená hodně :) A já jsem se rozhodl koupit, cena smetany byla malá, asi 120 rublů, krém byl levnější.

Aplikace krém vrtule

Podle návodu k použití jsem použil místo na každé místo na noc, ale je lepší aplikovat trochu s okrajem, popadl část kůže kolem akné. Musím říci, zarudnutí po několika aplikacích začalo odcházet, a dokonce i ty akné, které byly zanícené a bolelo, přestaly ublížit, můžete vidět, že tento krém fungoval.

Aplikace Lotion

Je nutné navlhčit vatový tampon a otřít obličej. Můžete setřít několikrát denně, vše záleží na závažnosti problému. Čím více akné, tím více budete muset otřít.

Aktualizovat. Vrtule vydala nový lék se zajímavým názvem - mluvčí (odkaz je aktivní)

akné vrtule recenze

Moje recenze:

Když jsem začal používat vrtulový krém, pomyslel jsem si na okamžik „bingo“, tady je to super lék. Ukázalo se však, že to není tak jednoduché, zčervenání znatelně ustoupilo, ale akné samo o sobě dlouho nezmizelo, používal jsem ho déle než měsíc. A protože v té době se akné vynořilo neustále a téměř celá tvář byla s nimi posetá, tak jsem očekával větší efekt, ale moje očekávání nebyla naplněna (:

Jak jsem řekl dříve, tvář byla prostě poseta těmito hnisavými akné a vrtule proti nim nepomohla, tak jsem ji přestal používat. A kolik nadějí, plýtvání měsícem.

O mléku. Všiml jsem si, že obličej se stal čerstvým, barva byla hladší a postupně se propadalo zčervenání a nové pupínky se začaly objevovat méně často. Neříkat, že účinek byl velmi nápadný, ale účinek byl. Proto může být mléko použito jako dodatečný nástroj a jako základ pro převzetí něčeho silnějšího, hovoříme o něm níže.

Ostatní:

Závěr

Z mých zkušeností mohu říci: proti hnisavému akné, které jen protahuje obličej - tento krém není asistent, a všechny prostředky z linky vrtule. Proto, pokud máte zanedbaný problém s kůží, pak je lepší použít účinnější lék, který zahrnuje antibiotika, například zinerit nebo plev s levomycetinem.

Ti, kteří nemají mnoho akné, tento nástroj pomůže, ne jednou číst chválu na toto téma, protože tento nástroj odstraňuje zarudnutí a bolest. Ale to je pro malé erupce, mějte na paměti!

Lotion je dobré použít pro odstranění zarudnutí a prevenci akné, ale nemyslete si, že toto mléko vyřeší všechny problémy, čistící maska ​​je mnohem efektivnější.

Dneska mám všechno! Nezačínejte akné, přečtěte si na mém blogu o účinnějších léčbách.